top of page

Mindturn modellen

For os er det vigtigt, at du som passioneret founder bevarer kontrollen med din virksomhed. Det kalder vi at investere med ❤️

Mindturn investerer udelukkende i SaaS virksomheder, der sælger til B2B med kunder i abonnement.

Kun på den måde kan vi tilføre højt specialiseret viden til din virksomhed. Og lynhurtigt identificere de 100 håndtag, der vil give høj vækst og stabiliseret drift.

Vi vil være Danmarks førende investor indenfor SaaS med B2B kunder i abonnement.

Langt de fleste iværksættere indenfor Software as a Service, mangler mere viden end de mangler penge.

Faktisk viser forskning, der tager afsæt i 200 succesfulde SaaS virksomheder, at timing udgør 42% af årsagen til succes. Efterfulgt af det rigtige team og den rigtige eksekvering med 32%.

 

Idéen udgør 28%, forretningsmodellen 24% og fundingen udgør alene 14% i de mest succesfulde softwarevirksomheder.

Fundingen opstår som en naturlig reaktion på de øvrige årsager. Er timingen rigtig, holdet godt og holder idéen vand - så kommer fundingen altid.

Derfor investerer vi kun i SaaS virksomheder, hvor vi aktivt kan gøre en forskel for founders. Og primært i virksomheder med et B2B fokus eller B2B lignende fokus.

Langt de fleste investeringer er en kombination af viden og kapital. Men vi ønsker kun en mindre ejerandel i din virksomhed. For os er det vigtigt at founders bevarer kontrollen.

Det er founders der skal gå glade på arbejde, kæmpe for virksomheden og have langt det største udbytte ved et frasalg.

Typisk investerer vi 10% som en kombination af viden og kapital. Under hensyn til virksomhedens situation, de øvrige investorer og resten af økosystemet omkring virksomheden.

Vi har et godt forhold til flere banker og Vækstfonden.

bottom of page